söndag 6 december 2009

Var på informationsmöte igår på trafikskolan med sonen och det var väldigt bra, man har ju funderat lite på hur man skall förklara saker men nu fick man en massa tips och råd och även de vanliga felen eleverna brukar göra. Det värsta man kan göra är ju att lära fel, det brukar vara lite svårt att rätta till misstag senare, men jösses, vad har man gett sig in på? Är det ok att ta några valium först?

Man har ju inte precis några hjälpmedel om något händer, förutom ett par xtra backspeglar till mig så jag kan se både honom och bakåt vad som händer där, tur att man kan xtra utrusta med något.

På kvällen blev det promenad för de stora pojkarna med kompisen Dino och husse Peter, härligt att se hur kul de tycker det är att träffas.

Väl hemma igen fick Sebastian mysa i soffan ett tag medan vi tog en fika och det är alltid populärt att få vara ensam ett tag med beökarna.

Idag blir det att fixa färdigt efter målningen och så får man väl ta itu med lite ätbart till imorgon så det blir lite att göra idag oxå, tänk vad skönt att man aldrig är sysslolös, eller?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar