måndag 23 november 2009



Igår var vi på utställning igen, denna gång var det en inoff. i Bräkne Hoby och Divo, Y. Flirting With Danger hade sin debut. Jösses som pojken kan röra sig och det var en fröjd att se de där dröjande stegen och längd var det oxå. Matte som inte ställt på några år var lite nervös men det hade hon inte behövt vara, de var så duktiga båda två.




Emily slog till slut Divo då domaren tyckte att han för ögonblicket var lite svag i mellanhanden men vi får nog se upp nästa gång.


Divo blev BIM valp och Emily tog BIR.


De hade inga grupper men däremot så plockade domarna ut vars 5 valpar från respektive ringar och sedan möttes dessa i BIS finalen.


Emily ja, hon har väl karaktär om någon, precis som i Malmö tyckte hon att hon gjort sitt när det blev dags för gallringen och la sig helt sonika ner i ringen, PÅ RYGG med alla 4 benen i vädret och vad tror ni hon gjorde i BIS ringen, jodå, alldeles rätt, exakt likadant. Om folk skrattade, ja det kan ni tro, det var väl en syn det.
Bara hon inte gör så som 3 åring, det är ju kankse lite kul när de är små såhär efteråt men jag hoppas det är övergående. Hon slutade trots allt dagen som BIS-4 (hon tog sig upp i stående ställning tack och lov).


1 kommentar:

  1. Grattis till Emily och Divo! Hälsningar från Micke-brorsan :)

    SvaraRadera