måndag 9 november 2009


Måndag och ny vecka, lite mör är man allt efter 10 timmar i en mässhall men jösses vad ungarna var duktiga, inte ett pip eller beklagan någon gång, man blir stolt när de små är så duktiga under så lång tid.


Utställningen gick över förväntan, de var 6 små troll anmälda och Justin, Y. Finders Keepers & Emily, Y.Finger In The Pie var de minsta i gänget, dessutom var det Justins premiär och vilken bra start han fick, BIM valp blev det för hans del.


Syster Emily tog steget längre och blev BIR valp vilket hon sen ändrade till BIG 2 valp. De var 7 stycken i gruppen och domare var Tina Permo, både i rasen & gruppen, vi tackar så mycket för alla lovorden.


Ännu en liten knatte hade premiär i går, bror Micke, Y.Freelancer var oxå han på sin första utställning i Finland och han och matte Maud gjorde ett lika bra jobb och slog någon äldre valp för att sedan placera sig som BH-2, jättegrattis till er båda.


Jag sa jag skulle sätta in en bild på Justin efter bad och faktiskt, det gick att få honom ren igen men egentligen, en av de bästa sakerna med afghan är att alla färger är tillåtna och ingen hade ju sett honom så ingen kunde ju veta hans grundfärg eller hur.


Idag blir det en slappedag, skall göra så absolut lite som bara är möjligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar