lördag 7 november 2009


Lördagförmiddag och ungarna är äntligen inne igen efter bus i trädgården, har en gård till dom som var tänkt de kunde vara i vid taskigt väder men de bryter sig ut konstant, köpte xtra lås till dörren men även med 2 lås kan de öppna själv så nu är sista chansen att köpa ett par kedjelås som de ibland använder till bl.a. mopeder, var väl sjutton om de inte skulle stanna därinne då.


Det ffins dock en possitiv sida med hösten och småglin, tröttnar man på färgen på sin hund behöver man inte slösa pengar och tid på Henna, inte hellre ge den till grannen, nä släpp ut den med några kompisar och låt de härja vilt ett tag och vips har den börjat ändra färg, bra va?


Nacdelen? Tja det skulle väl vara att man kanske inte får tillbaka den där grundfärgen då, ve och fasa vi som skall till Malmö valp imorgon, jaja, det blir som det blir med det, skall ju dessutom ställa Justin för första gången och bara det blir en grej i sig.
Bilden här är Justin idag, få se om jag får en bild imorgon och se om det blir någon skillnad efter bad eller om det bara är övereklamerat.

1 kommentar:

  1. Lycka till i morgon på Malmö valp!

    Vår gräsmatta i den inhägnade delen av gården är nog inte sig heller lik, den överlevde just och just när bara Ludde sprang (och han sprang inte så mycket när han var ensam), men två hundar som drar runt för fulla muggar varje dag är för mycket. Jag undrar hur många kubik meter grus det skulle behövas för att göra gården klosäker ;)

    SvaraRadera